Coronavirus COVID-19

Zoals elders gemeld op deze website zijn wij verplicht, wegens de COVID19 regelgeving al onze concerten, eerder gepland voor dit jaar, uit te stellen naar 2021 !
Een spijtige zaak, zeker voor ons trouw publiek, maar ook voor onze leden en voor het verenigingsleven in het algemeen. MAAR we kijken uit naar beter, mooier…. en zien je straks graag terug in goede gezondheid en in ‘muzikale sferen’… .

Herstart van de Zanglust repetities vanaf oktober 2020.

Als vereniging willen wij er alles aan doen om onze leden in de meest veilige omstandigheden samen te brengen. Rekening houdend met de voorschriften vanwege de overheid heeft de vereniging een preventieplan ontworpen met daarin de voorwaarden om de repetities op de meest veilige manier te organiseren. Het preventieplan kan je hier nalezen.

De repetities worden georganiseerd in de grote ruimte van het schip van de O.L.V. kerk, met voldoende ruimte tussen de muzikanten. Alle nodige beschermingsmiddelen worden voorzien. De aanwezigheid van de muzikanten wordt geregistreerd en er is een briefing op basis van een te ondertekenen Gedragscode. De duur van de repetities wordt beperkt en er wordt in 3 afzonderlijke groepen van Koor, Strijkers en Blazers gerepeteerd. Gedurende elke repetitie zorgt een “Corona coördinator” voor de correcte opvolging van de organisatie.

Voor opmerkingen en vragen kan je terecht bij de voorzitter die optreedt als “Corona-verantwoordelijke”: voorzitter@zanglust.be