COVID-19

Omwille van de corona maatregelen zijn wij verplicht geweest om alle geplande concerten en optredens, sinds maart 2019, te annuleren of uit te stellen. Alleen in oktober 2020 hebben wij even de repetities kunnen hernemen.

Herstart van de Zanglust repetities vanaf augustus 2021.

Vanaf 24 augustus 2021 werden de wekelijkse repetities hernomen. Wij blijven dit doen in alle voorzichtigheid. Als vereniging willen wij dan ook onze leden in de meest veilige omstandigheden samen brengen.

Opnieuw vrijuit zingen

Sinds september 2021 bepaalt het nieuwe basisprotocol cultuur dat er zowel binnen als buiten geen beperkingen meer gelden voor de organisatie van activiteiten zonder publiek. Dat betekent géén maximum aantal deelnemers, géén social distancing en géén mondmaskers meer tijdens koorrepetities, vergaderingen of workshops.

Onze repetities worden georganiseerd in de grote ruimte van het schip van de O.L.V. kerk in Tielt, met voldoende ruimte tussen de muzikanten. We blijven ontsmettingsmiddel voorzien en we observeren de verluchting via het gebruik van een CO2-meter.

Voor opmerkingen en vragen kan je terecht bij de voorzitter die optreedt als “Corona-verantwoordelijke”: voorzitter@zanglust.be