Onze leden

Bart Snauwaert, dirigent

Bart Snauwaert

Huidig dirigent Bart Snauwaert begon zijn muzikale carrière aan de Stedelijke Academie voor Muziek en Woord in Tielt en was van meet af aan spelend lid bij Zanglust. Later behaalde hij het hoger diploma fagot en kamermuziek o.l.v. I. D’Haese aan het Koninklijk Muziekconservatorium in Brussel. Daar behaalde hij eveneens een eerste prijs harmonie en contrapunt o.l.v. R. D’Haene. Sinds 1996 is hij directeur van de Stedelijke Academie voor Muziek en Woord in Tielt. Daarnaast is hij spelend lid van houtblaaskwintet Quintessens, en actief als freelance-(contra)fagottist. Sedert begin 1987 is Bart Snauwaert dirigent van het Koninklijk Koor & Orkest Zanglust.

Het bestuur

Het huidig bestuur van Zanglust bestaat uit 9 leden: Leen Brandt, Lieve De Craemer, Renaat De Craemer (secretaris), Steven De Vrieze (penningmeester), Bart Snauwaert (dirigent), Françoise Tyberghien, Koen Van De Walle, Henk Verbrugghe en Philippe Vindevogel (voorzitter).

… en de hele Zanglust-familie!

Zanglust tijdens Orgelfront

Met de Zanglust familie zorgen we, met onze meer dan 130 musici voor een indrukwekkende bezetting. Een 4-stemmig koor met een 70-tal zangers, en een symfonisch orkest met een 65-tal spelende muzikanten: strijkers en harp, hout- en koperblazers, slagwerk.