Info

Na de “concertloze” coronaperiode werden in het voorjaar 2022 de wekelijkse repetities voor het koor en het orkest hernomen. Op zaterdag 18 juni, na meer dan 2 jaar afwezigheid op het podium, mochten we opnieuw ons publiek ontmoeten. Voor meer dan 350 toeschouwers in een volledig gevulde O.L.V.-kerk brachten wij, met koor en orkest, en samen met het Kortrijks Vocaal Ensemble, het concert “Zonnewende”.

Ondertussen waren ook de voorbereidingen en repetities gestart voor de uitvoering van de musical “Naar Compostela”. Een uitdagend project met solisten, acteurs, de inzet van uitgebreide professionele technieken en een aangrijpende verhaallijn. Op 14, 15 en 16 oktober 2022 konden meer dan 1000 toeschouwers genieten van een muzikaal spektakel in de voor die gelegenheid ingerichte Tieltse O.L.V.-kerk. Kijk hier even om mee te genieten van een korte smaakmaker in beeld en geluid.

Info voor muzikanten

januari_20140103_6366_web

De repetities vinden vanaf augustus 2021 plaats in de O.L.V. -kerk in de Stationsstraat 2 in Tielt, op de hoek van de Stationsstraat met de Vredestraat.

Koorrepetities gaan door elke dinsdagavond, van 20:00 tot 22:00 u, met een korte pauze.

Orkestrepetities elke vrijdagavond, ook van 20:00 u tot 22:00 u met een korte pauze.

Kosten: Het lidmaatschap van koor en orkest is volledig gratis. Voor de leden wordt een verzekering afgesloten. Als lid sta je wel in voor je eigen uniform en voor je instrument.

Kledij, concertuniform:

o Vrouwelijke leden: stijlvol, sober zwarte kledij (niet blinkend, mat), GEEN blinkende of zwaar (wit bv.) opvallende sieraden, noch kleurrijke sjaals:

  • zwarte blouse met lange mouwen
  • zwarte rok (lang of kortere) of lange broek
  • zwarte kousen
  • zwarte schoenen

o Mannelijke leden: stijlvol, sober zwarte kledij (niet blinkend, mat), GEEN strik, noch andere ‘attributen’ (pin, das, ‘stoeferke in de ‘pijpzak’,..), noch (kleurrijke) sjaals:

  • zwarte lange broek (geen jeans broek)
  • zwart hemd met lange mouwen
  • zwarte kousen, zwarte schoenen

o Iedereen: de Zanglustpin

Bescherming van persoonsgegevens

Net zoals elke organisatie verzamelt en verwerkt ook Zanglust een aantal persoonsgegevens van zijn leden. Wij respecteren natuurlijk de privacy van onze leden en volgen daarin de wetgeving rond databescherming (de ‘general data protection regulation’ of GDPR).

In onze privacyverklaring wordt verduidelijkt welke gegevens wij opvragen, wat wij hiermee doen en wat de rechten zijn van onze leden.

Als je vragen of bedenkingen hebt, dan mag je ons steeds contacteren: info@zanglust.be !