Info

Beste Muziekliefhebber,
Beste Zanglust-fan,


Wegens de COVID19 regelgeving zijn al onze concerten, eerder gepland voor dit jaar, uitgesteld naar 2021!
Excuses daarvoor, maar deze pandemie verplicht ons dergelijke maatregelen te nemen.
Een spijtige zaak, zeker voor jullie als trouw publiek, maar ook voor onze leden en voor het verenigingsleven in het algemeen. MAAR we kijken uit naar beter, mooier…. We kijken ernaar uit je terug te zien in goede gezondheid en in ‘muzikale sferen’…

HOU AFSTAND = HOU JE GEZOND!

januari_20140103_6366_webInfo voor muzikanten

De repetities vinden vanaf oktober 2020 plaats in de O.L.V. -kerk in de Stationsstraat 2 te Tielt, op de hoek van de Stationsstraat met de Vredestraat.

Koorrepetities: zolang de Corona maatregelen gelden repeteren we op  dinsdagavond, beperkt van 20.15 tot 21.45 u.

Orkestrepetities: zolang de Corona maatregelen gelden repeteren we op vrijdagavond, beperkt van 20.15 u tot 21.45 uur, strijkers en blazers afwisselend om de 14 dagen.

Kosten: Het lidmaatschap van koor en orkest is volledig gratis. Voor de leden wordt een verzekering afgesloten. De leden moeten enkel instaan voor het uniform en voor hun eigen instrument.

Kledij:

o Vrouwelijke leden: stijlvol, sober zwarte kledij (niet blinkend, mat), GEEN blinkende of zwaar (wit bv.) opvallende sierraden, noch kleurrijke sjaals:

  • zwarte blouse met lange mouwen
  • zwarte rok (lang of kortere) of lange broek
  • zwarte kousen
  • zwarte schoenen

o Mannelijke leden: stijlvol, sober zwarte kledij (niet blinkend, mat), GEEN strik, noch andere ‘attributen’ (pin, das, ‘stoeferke in de ‘pijpzak’,..), noch (kleurrijke) sjaals:

  • zwarte lange broek (geen jeans broek)
  • zwart hemd met lange mouwen
  • zwarte kousen, zwarte schoenen

o Iedereen: de Zanglustpin

Info voor organisatoren

Het Koninklijk Koor en Orkest Zanglust bereidt jaarlijks een tweetal programma’s voor. Dit programma wordt telkens in Tielt uitgevoerd, en als het kan, ook op verplaatsing.
Inlichtingen kan je verkrijgen bij de secretaris  (info@zanglust.be).