Info

Omwille van het coronavirus hebben wij vanaf maart 2020 ons repetitieschema moeten aanpassen en alle concerten uitstellen.

Maar sinds het voorjaar 2022 zijn de wekelijkse repetities voor koor en symfonisch orkest hernomen. Om zo, op zaterdag 18 juni, na meer dan 2 jaar afwezigheid op het podium, opnieuw ons publiek te mogen ontmoeten. Voor meer dan 350 toeschouwers in een volledig gevulde O.L.V.-kerk brachten wij, met koor en orkest, en samen met het Kortrijks Vocaal Ensemble, het concert “Zonnewende”.

Info voor muzikanten

januari_20140103_6366_web

De repetities vinden vanaf augustus 2021 plaats in de O.L.V. -kerk in de Stationsstraat 2 in Tielt, op de hoek van de Stationsstraat met de Vredestraat.

Koorrepetities gaan door elke dinsdagavond, van 20.00 tot 22.00 u, met een korte pauze tussenin.

Orkestrepetities elke vrijdagavond, ook van 20.00 u tot 22.00 u met een korte pauze.

Kosten: Het lidmaatschap van koor en orkest is volledig gratis. Voor de leden wordt een verzekering afgesloten. Als lid sta je wel in voor je eigen uniform en voor je instrument.

Kledij:

o Vrouwelijke leden: stijlvol, sober zwarte kledij (niet blinkend, mat), GEEN blinkende of zwaar (wit bv.) opvallende sieraden, noch kleurrijke sjaals:

  • zwarte blouse met lange mouwen
  • zwarte rok (lang of kortere) of lange broek
  • zwarte kousen
  • zwarte schoenen

o Mannelijke leden: stijlvol, sober zwarte kledij (niet blinkend, mat), GEEN strik, noch andere ‘attributen’ (pin, das, ‘stoeferke in de ‘pijpzak’,..), noch (kleurrijke) sjaals:

  • zwarte lange broek (geen jeans broek)
  • zwart hemd met lange mouwen
  • zwarte kousen, zwarte schoenen

o Iedereen: de Zanglustpin

Bescherming van persoonsgegevens

Net zoals elke organisatie verzamelt en verwerkt ook Zanglust een aantal persoonsgegevens van zijn leden. Wij respecteren natuurlijk de privacy van onze leden en volgen daarin de wetgeving rond databescherming (de ‘general data protection regulation’ of GDPR).

In onze privacyverklaring wordt verduidelijkt welke gegevens wij opvragen, wat wij hiermee doen en wat de rechten zijn van onze leden.

Als je vragen of bedenkingen hebt, dan mag je ons steeds contacteren!