Info

Omwille van het coronavirus en de genomen maatregelen hebben wij vanaf maart 2020 onze repetities moeten opschorten en al onze concerten uitstellen.

Maar sinds eind augustus 2021 hebben wij de repetities voor koor en orkest kunnen hervatten, rekening houdend met de beperkende maatregelen en met een aanpak van grote voorzichtigheid.

HOU AFSTAND = HOU JE GEZOND!

Info voor muzikanten

januari_20140103_6366_web

De repetities vinden vanaf augustus 2021 plaats in de O.L.V. -kerk in de Stationsstraat 2 in Tielt, op de hoek van de Stationsstraat met de Vredestraat.

Koorrepetities:  we repeteren op dinsdagavond, van 20.00 tot 22.00 u en houden nog even wat meer afstand.

Orkestrepetities: we repeteren op vrijdagavond, beperkt van 20.00 u tot 22.00 u. Voor de blazers voorzien we wat meer afstand in de opstelling van het orkest.

Kosten: Het lidmaatschap van koor en orkest is volledig gratis. Voor de leden wordt een verzekering afgesloten. De leden moeten enkel instaan voor het uniform en voor hun eigen instrument.

Kledij:

o Vrouwelijke leden: stijlvol, sober zwarte kledij (niet blinkend, mat), GEEN blinkende of zwaar (wit bv.) opvallende sieraden, noch kleurrijke sjaals:

  • zwarte blouse met lange mouwen
  • zwarte rok (lang of kortere) of lange broek
  • zwarte kousen
  • zwarte schoenen

o Mannelijke leden: stijlvol, sober zwarte kledij (niet blinkend, mat), GEEN strik, noch andere ‘attributen’ (pin, das, ‘stoeferke in de ‘pijpzak’,..), noch (kleurrijke) sjaals:

  • zwarte lange broek (geen jeans broek)
  • zwart hemd met lange mouwen
  • zwarte kousen, zwarte schoenen

o Iedereen: de Zanglustpin

Bescherming van persoonsgegevens

Net zoals elke organisatie verzamelt en verwerkt ook Zanglust een aantal persoonsgegevens van zijn leden. Wij respecteren natuurlijk de privacy van onze leden en volgen daarin de wetgeving rond databescherming (de ‘general data protection regulation’ of GDPR).

In onze privacyverklaring wordt verduidelijkt welke gegevens wij opvragen, wat wij hiermee doen en wat de rechten zijn van onze leden.

Als je vragen of bedenkingen hebt, dan mag je ons steeds contacteren!